Casa > Notícies > Contingut

Conductivitat tèrmica d'alta potència dirigit la primera niló

Jul 28, 2015

Sistemes de refredament de llum utilitzant alumini com a material. A causa de la baixa conductivitat tèrmica de plàstics do no complir requisits de refrigeració, no es pot utilitzar en el camp de la tèrmica de LED. Recentment, l'empresa DSM llança nou tipus de plàstic conductiu, mantenint en base els avantatges generals de materials plàstics, augment del coeficient de conductivitat tèrmica, thermal coeficient de conductibilitat de plàstic 10-50.

Sota l'esforç conjunt de Philips i DSM, llums nous Philips MASTERLEDMR16 es va convertir en la primera aplicació del món de LED d'alta potència, la closca d'alumini va ser substituït per una conductivitat tèrmica de plàstic StanylTC. Stanyl millorar la flexibilitat de disseny i durabilitat dels productes, així com reduint el pes dels productes i molts altres avantatges. La sostenibilitat de les solucions de futurs s'aplicaran a la sèrie nova LED llums Philips en el seu conjunt.

Philips MASTERLEDMR16 és que un llum LED 4 watt pot substituir les làmpades halògenes de baixa tensió vigent. Seva llum de sortida amb halògens 20 watts MR16 llums, per tant, és que l ' avantatge més important és que es pot estalviar energia fins a 80 i 40 vegades més llarg que la vida de servei de làmpades halògenes.

Materials metàl·lics com tecnologia de sistemes tèrmics és relativament madures, però encara hi ha algunes deficiències, conductivitat tèrmica plàstic metall material té molts avantatges, com el baix pes, més protecció del medi ambient i seguretat, disseny millorat llibertat, fàcil tractament, major eficiència, arrencar el sistema i així successivament.