Casa > Notícies > Contingut

Productes d'il·luminació LED per entrar a mercat del Japó

Jul 28, 2015

Primers, normes de certificació de il luminació LED de Japó


Segons Enquesta informació et, Japó allà és cap normes de seguretat de producte de il·luminació LED i certificació oficial. Làmpada elèctrica de Japó Associació de fabricants preparat un estàndard de la indústria de Japó (JIS) per a làmpades LED especificacions de seguretat de les dades originals, però això es concediran fins l'any vinent. Actualment, les llums LED de baix preu ocupava la totalitat del mercat, introducció d'un estàndards d'il·luminació LED és imminent, les empreses estrangeres ara volen entrar a Japó mercat pot referir-se a les següents dues normes de certificació.


1, certificació de JIS (estàndards industrials de Japó)


JIS certificació és un lleis nacionals estàndard industrial i reconegut, estàndards voluntaris. Normes de certificació JIS per mètodes de mesura necessiten comprovar els aspectes model nombre, dimensions, funció i seguretat dels productes. Quan la qualitat del producte conforme a normes de JIS de garantia de qualitat, poden ser suaument posats al mercat del Japó. Mercats a l'estranger un total de 12 països i regions ara ús JIS certificació estàndard: Corea, Corea del Nord, Taiwan de la Xina, Xina, Indonèsia, Filipines, Myanmar, Tailàndia i Viet Nam i Malàisia i l'Índia i Mèxic.


2, certificació PSE


Volia entrar a mercat del Japó de companyies elèctriques, seguretat del PSE és una certificació obligatòria. PSE té 2 tipus de certificació marques: marc de certificació PSE Diamond (obligatori) es va utilitzar per al producte especificat, marques PSE cercle (voluntària) s'utilitza per a la certificació de producte no especificat. I aquesta certificació només Japó responsabilitzen dels fabricants o importadors, en lloc de fabricants estrangers, a Japó la certificació molt estricte i té una alta reputació.