Casa > Notícies > Contingut

LED d'il luminació empresarial oportunitats quatre edifici

Jul 28, 2015

Edifici tipus solen ser molt, però bàsicament pertanyen a edificis d'oficines de govern, edificis d'oficines comercials, edificis residencials de poca alçària i quatre tipus de negoci d'edifici a la planta de la botiga.

, Edifici de govern a tenir en compte aquestes construccions jardí llums portats, principalment l'expressió artística és ambient solemne, llum i temes morals clar destacar la imatge del govern de l'ombra, perquè la llum no pot ser massa fantasia tècniques d'il·luminació amb il·luminació brillantor alta llum per destacar la nit d'emmagatzemar energia i elements arquitectònics de l'edifici. Si edificis governamentals en ambdós costats del totxo parets exteriors de reflectància llum és més alt, per tant, focus de gran potència enllumenat reflecteixen l'edifici d'alçada i amplada per al disseny de cortines de vidre de paret en lloc sota l'estructura de columna columna estreta-angle focus clarament expressada, mig porta d'entrada ha d'utilitzar una major brillantor per a la seva població. Flotant a la casa de vidre ha de col·locar a la part superior de focus de alta potència d'angle estret, projecten llocs de la paret i l'emblema nacional, destacant la imatge d'edificis governamentals. Equip sostre en lloc de l'ample de color diferent temperatura llum floodlight, destacant el skyline edifici el sostre.

Segon, comercial oficines per a grans edificis comercials típicament cos dividit en: principal edifici annex i faldilles _ la majoria del podi és molt àmplia, així utilitzant empresa CI imatge, ratlles horitzontals verdes, expressar el ampli procés de construcció m de l'edifici principal de la massa lateral de l'edifici és el millor Windows alliberar informació. Per tant, en l'edifici principal i edifici a les parets de tub digital de disseny LED tota façana amb contingut ric annex, expressant la puixança econòmica i un alt punt de partida. Per a governs i empreses per crear administratiu i plataforma editorial d'informació de negoci. Una gran quantitat d'informació i d'alta tecnologia imatge ajustant la naturalesa de l'operació de negoci dels clients està en línia amb la imatge d'una gran ciutat.