Casa > Notícies > Contingut

La innovació és la Capital de Xina imperatiu il·luminació que busquen millorar

Jul 28, 2015

Il·luminació industrial millorant innovació és imprescindible


En el Delta del riu Perla, Zhongshan clúster industrial economia és molt distintiva. El 2007, la producció industrial de Zhongshan van representar més que el valor total de la producció industrial de la ciutat de clústers 70%.


Nombrosos clústers industrials a Zhongshan en el sector de la il·luminació és un indústries tradicionals més importants, Zhongshan, també conegut com "la Xina il luminació capital". Clústers més pel sector de la il·luminació, ciutat de guzhen, empreses locals relacionats amb la il·luminació més de 5.000 empreses, amb més de 100.000 persones, l'escala fins a 16 milions de iuans.


No obstant això, fabricació d'il luminació, productes, d'il·luminació ha estat en el passat les indústries intensives en treball, productes tecnològics continguts i valor afegit no són alts, la millora del clúster industrial és molt urgent. Vicesecretari de Zhongshan municipal Comissió Li Qihong, alcalde va dir als periodistes: "Zhongshan és la innovació de la ciutat només pilot de clústers industrials a la província de Guangdong. Ciutat administrativa prèvia per a la presentació del clúster industrial ha de donar suport a grans empreses i la industrialització llarga es caracteritza per la cadena de valor. Com il·luminació innovacions del clúster industrial millorant "pionera" zona de led, indústria d'il·luminació guzhen cal millorar la marca cadena efectes, aliances de tecnologia, marques territori, suport a centres d'innovació completa, centres de distribució i unes altres rampes per convertir-se en nucli industrial més competitiu i influent de la indústria. ”


"L'arribada de la crisi financera, afecta molt del sector immobiliari, il·luminació de guzhen, també va patir una mica d'influència, accelerar la rampa i innovació i augmentar la seva competitivitat". Zhongshan guzhen ciutat va dir Vice alcalde Wei Hongrui.