Casa > Coneixement > Contingut

Aplicació de llum penetració en l'enllumenat de paisatge

Jul 28, 2015

Llums llum il·luminació es va instal·lar a l'Interior de l'edifici, a través de finestres o vidres cortina paret, formant taques de llum que emeten les superfícies o lluminosa, mirant des de fora a la nit l'efecte és molt peculiar, més viu que la irradiació uniforme de focus i té l'avantatge d'estalvi, fàcil manteniment.


Llum il·luminació en pràctiques concretes, hi ha dos, un no està instal·lada en la il·luminació translúcid, però per utilitzar interiors llums, llums de nit, revelar cap enfora, llum a presentar il·luminació més lleuger en aquest cas;


Segona instal·lacions de transmissió a l'habitació especialment situat, a murs cortina de vidre, colonnades, estructures permeables o balcó d'art i altres parts.


Il·luminació interior pot ser instal·lat per sobre o per sota de la finestra horitzontalment i verticalment a ambdós costats de la finestra determinat segons els requeriments de disseny.

Hi ha molts exemples d'aquest tipus d'il·luminació a l'estranger, com el Banc Nacional de l'edifici financera Denver Colorado de Chicago, Estats Units, la torre Eiffel de París i tan molt singular. Shanghai govern el 2001, és una de les deu coses dins llum enginyeria, nit de Xangai més bella i més radiant.

"In the light" idea, algunes peces arquitectòniques i il·luminació són molt bons junts formar una "comèdia lleugera", o "escultura de llum", es pot aconseguir molt bon paper per embellir l'entorn.