Casa > Sobre nosaltres

Dengfeng Ltd és una empresa privada formada el 2009, especialitzada en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de kits de conversió d'il·luminació d'emergència inclou una varietat completa de LED kits i dispositius.

L'empresa es concentra en la promoció dels seus productes mitjançant clients OEM i quan calgui ofereix treball i materials per realitzar les obres de modificació, assegurant així que kits de conversió són incorporats degudament d'acord amb els estàndards europeus, Austràlia, Amèrica i britànics adequats.

Podem emprar més de 100 personal local i orgullosos de la nostre nivell de satisfacció de lliurament excel·lent. La majoria dels nostres productes s'expedeixen en una base de lliurament al dia següent, normalment qualsevol comanda rebuda abans de migdia es ser enviats per al lliurament al dia següent, temps especificat un cost addicional.

Dengfengand #39; enginyers de servei s experimentat proporcionar un expert, tècnica i #39; el siteand #39; servei. Els mòduls fabricats i/o grups de piles subministrats estan completament assegurades.

Havent traslladat a la nostra fàbrica de 3300 metres quadrats a mida avui, nostres clients és ara capaços de beneficiar-se de la capacitat augmentada i eficiència modelada per aquesta inversió.